Tamna Tema
PROMOTOR NERETVANSKOG KRAJA PAVO JERKOVIĆ DOBITNIK NAGRADE U KATEGORIJI RURALNOG TURIZMA

PROMOTOR NERETVANSKOG KRAJA PAVO JERKOVIĆ DOBITNIK NAGRADE U KATEGORIJI RURALNOG TURIZMA

U organizaciji Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske radiotelevizije u Rovinju  održani su Dani hrvatskog turizma na kojima se okupilo oko 1200 sudionika. 

Na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma nagradu u kategoriji Ruralnog turizma nagradu je dobio naš promotor doline Neretve ugostitelj Villa Neretve Pavo Jerković. Gospodin Pavo Jerković puno je napravio za neretvanski kraj , koji na razne načine privlači goste u Neretvu kroz razne turističke programe poput branja mandarina i fotosafari deltom Neretve za koje je dobio nagradu. 

Svoje dojmove s dodjele nagrada podjelio je s nama gospodin Pavo Jerković :

Nakon ugodnog događaja i veselja koje sam doživio jučer na DHT i dobio jedno priznanje, to priznanje nije samo meni . To priznanje je svima mojima u Neretvi ,mojim neretvanima , mojem osoblju bivšem i sadašnjim djelatnicima . Kad ste nominirani preko institucija kao što je moj slučaj , mene je nominirala TZ Grada Metkovića, TZ Grada Opuzena i Žuapnijska turistička zajednica. Bio sam nominiran u još jednoj kategoriji ali tako je to radost ,veselje i nadasve ponos dobiti nagradu na Danima hrvatskog turizma , to je stvarno vrhunac i ponos za sve ono što sam radio i gradio ,kazao je za naš portal gospodin Pavo Jerković. 

Čestitamo Pavi Jerkoviću na nagradi i vjerujemo da će i ostali slijediti njegov primjer i dovesti do toga da jednog dana naš kraj bude još prepoznatiji i u kojem će još biti sadražaja za privući goste a dolina Neretve ima taj veliki potencijal.

Komentar / Odgovori