Tamna Tema

UVJETI KORIŠTENJA

Posljednje ažuriranje: 2020.-31.

1. Uvod

Dobrodošli na Jaovnst.hr portal hrvatske javnosti ("Tvrtka", "mi", "naši", "mi")

Ovi Uvjeti pružanja usluge ("Uvjeti", "Uvjeti pružanja usluge") uređuju vašu upotrebu našeg web mjesta smještenog na javnost.hr (zajedno ili pojedinačno "Usluga") kojim upravlja Jaovnst .hr portal hrvatske javnosti .

Naša Pravila o privatnosti također uređuju vašu upotrebu naše Usluge i objašnjavaju kako prikupljamo, čuvamo i otkrivamo podatke koji proizlaze iz Vaše upotrebe naših web stranica.

Vaš ugovor s nama uključuje ove Uvjete i naša Pravila o privatnosti ("Ugovori"). Priznajete da ste pročitali i razumjeli sporazume te se slažete da ćete ih se obvezati.

Ako se ne slažete (ili se ne možete pridržavati) Ugovora, možda nećete koristiti Uslugu, ali javite nam e-poštom na adresu admin@javnost.hr kako bismo mogli pokušati naći rješenje. Ovi se uvjeti primjenjuju na sve posjetitelje, korisnike i ostale koji žele pristupiti usluzi ili je koristiti.

2. Komunikacije

Korištenjem naše usluge pristajete na pretplatu na biltene, marketinške ili promotivne materijale i druge podatke koje možemo poslati. Međutim, možete se odjaviti od primanja bilo koje ili svih ovih komunikacija od nas slijedeći vezu za odjavu ili e-poštom na admin@javnost.hr.

3. Natječaji, nagradne igre i promocije

Bilo koja natjecanja, nagradne igre ili druge promocije (zajednički, „Promocije“) dostupne putem Usluge mogu se regulirati pravilima koja su odvojena od ovih Uvjeta pružanja usluge. Ako sudjelujete u bilo kojoj Promociji, pregledajte primjenjiva pravila kao i naša Pravila o privatnosti. Ako su pravila za promociju u suprotnosti s ovim Uvjetima pružanja usluge, primijenit će se pravila za promociju.

4. Sadržaj

Naša vam usluga omogućuje objavljivanje, povezivanje, pohranjivanje, dijeljenje i na drugi način stavljanje na raspolaganje određenih podataka, teksta, grafika, videozapisa ili drugog materijala ("Sadržaj"). Odgovorni ste za Sadržaj koji objavljujete na usluzi ili putem usluge, uključujući njegovu zakonitost, pouzdanost i prikladnost.

Objavljivanjem sadržaja na usluzi ili putem usluge, izjavljujete i jamčite da: (i) je sadržaj vaš ( vi ste vlasnik nje) i / ili imate pravo na upotrebu i pravo da nam dodijelite prava i licencu kako je predviđeno ovim Uvjetima, i (ii) da objavljivanje vašeg Sadržaja na usluzi ili putem usluge ne krši prava privatnosti , reklamna prava, autorska prava, ugovorna prava ili bilo koja druga prava bilo koje osobe ili entiteta. Zadržavamo pravo ukinuti račun bilo koga za koga se utvrdi da krši autorska prava.

Zadržavate sva i sva svoja prava na bilo koji Sadržaj koji pošaljete, objavite ili prikažete na ili putem Usluge i odgovorni ste za zaštitu tih prava. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za Sadržaj koji vi ili bilo koja druga objava objavljuje na ili putem Usluge. Međutim, objavljivanjem Sadržaja pomoću Usluge dajete nam pravo i licencu za upotrebu, izmjenu, javno izvođenje, javno prikazivanje, reprodukciju i distribuciju takvog Sadržaja na i putem Usluge. Slažete se da ova licenca uključuje pravo da učinimo vaš Sadržaj dostupnim drugim korisnicima Usluge, koji također mogu koristiti vaš Sadržaj podložan ovim Uvjetima.

Portal Jaovnst.hr hrvatske javnosti ima pravo, ali ne obveza praćenja i uređivanja cjelokupnog Sadržaja koji pružaju korisnici.

Osim toga, Sadržaj pronađen na ili putem ove Usluge vlasništvo je portala Jaovnst.hr hrvatske javnosti ili se koristi s dopuštenjem. Ne možete distribuirati, mijenjati, prenositi, ponovno koristiti, preuzimati, ponovo objavljivati, kopirati ili koristiti spomenuti Sadržaj, bilo u cijelosti ili djelomično, u komercijalne svrhe ili za osobnu korist, bez izričitog pismenog odobrenja od nas.

5. Zabranjena upotreba

Uslugu možete koristiti samo u zakonite svrhe i u skladu s Uvjetima. Slažete se da nećete koristiti Uslugu:

0,1. Na bilo koji način koji krši bilo koji primjenjivi nacionalni ili međunarodni zakon ili propis.

0,2. U svrhu iskorištavanja, nanošenja štete ili pokušaja iskorištavanja ili na bilo koji način oštećenja maloljetnika izlaganjem neprimjerenom sadržaju ili na drugi način.

0,3. Za prijenos ili nabavu slanja bilo kojeg reklamnog ili promotivnog materijala, uključujući bilo koju "neželjenu poštu", "lančano pismo", "neželjenu poštu" ili bilo koji drugi sličan zahtjev.

0,4. Da bi se lažno predstavljao ili pokušavao lažno predstavljati tvrtku, zaposlenika tvrtke, drugog korisnika ili bilo koju drugu fizičku ili pravnu osobu.

0,5. Na bilo koji način koji krši prava drugih ili je na bilo koji način nezakonit, prijeteći, prijevaran ili štetan, ili u vezi s bilo kojom nezakonitom, nezakonitom, lažnom ili štetnom svrhom ili aktivnošću.

0,6. Sudjelovati u bilo kojem drugom ponašanju koje ograničava ili inhibira nečiju upotrebu ili uživanje u Usluzi ili koje, kako smo odredili, može naštetiti ili uvrijediti tvrtku ili korisnike Usluge ili ih izložiti odgovornosti.

Uz to, slažete se da nećete:

0,1. Koristite uslugu u bilo kojem način koji bi mogao onemogućiti, preopteretiti, oštetiti ili oštetiti Uslugu ili ometati upotrebu bilo koje druge strane Usluge, uključujući njihovu sposobnost da putem Usluge sudjeluju u aktivnostima u stvarnom vremenu.

0,2. Upotrijebite bilo koji robot, pauk ili drugi automatski uređaj, postupak ili sredstvo za pristup Usluzi u bilo koju svrhu, uključujući nadzor ili kopiranje bilo kojeg materijala na Usluzi.

0,3. Koristite bilo koji ručni postupak za nadgledanje ili kopiranje bilo kojeg materijala na Usluzi ili u bilo koju drugu neovlaštenu svrhu bez našeg prethodnog pismenog pristanka.

0,4. Upotrijebite bilo koji uređaj, softver ili rutinu koji ometaju ispravan rad usluge.

0,5. Predstavite sve viruse, trojanske konje, crve, logičke bombe ili drugi materijal koji je zlonamjeran ili tehnološki štetan.

0,6. Pokušaj neovlaštenog pristupa, ometanje, oštećivanje ili ometanje bilo kojeg dijela Usluge, poslužitelja na kojem je Usluga pohranjena ili bilo kojeg poslužitelja, računala ili baze podataka povezanih sa Uslugom.

0,7. Napadajte uslugu napadom uskraćivanja usluge ili distribuiranim napadom uskraćivanja usluge.

0,8. Poduzmite bilo što što može oštetiti ili krivotvoriti ocjenu tvrtke.

0,9. U suprotnom pokušajte ometati ispravan rad usluge.

6. Analitika

Možemo koristiti nezavisne davatelje usluga za praćenje i analizu upotrebe naše usluge.

7. Nema koristi od maloljetnika

Usluga je namijenjena samo pristupu i korištenju osoba starih najmanje osamnaest (18) godina. Pristupanjem ili korištenjem Usluge jamčite i izjavljujete da imate najmanje osamnaest (18) godina i s punim ovlastima, pravom i sposobnošću da sklopite ovaj ugovor i poštujete sve uvjete i odredbe Uvjeta. Ako nemate najmanje osamnaest (18) godina, zabranjen vam je pristup i korištenje Usluge.

8. Računi

Kada otvorite račun kod nas, jamčite da ste stariji od 18 godina i da su podaci koje nam pružate uopće točni, cjeloviti i aktualni puta. Netočni, nepotpuni ili zastarjeli podaci mogu rezultirati trenutnim ukidanjem vašeg računa na Usluzi.

Odgovorni ste za održavanje povjerljivosti svog računa i lozinke, uključujući, ali ne ograničavajući se na ograničenje pristupa vašem računalo i / ili račun. Pristajete prihvatiti odgovornost za sve aktivnosti ili radnje koje se događaju pod vašim računom i / ili lozinkom, bilo da je vaša lozinka kod naše usluge ili usluge treće strane. Morate nas obavijestiti odmah nakon što saznate za bilo kakvu povredu sigurnosti ili neovlaštenu upotrebu vašeg računa.

Ne možete koristiti kao korisničko ime ime druge osobe ili entiteta ili koje nije zakonski dostupno za upotrebu, ime ili zaštitni znak koji podliježe bilo kojim pravima druge osobe ili entiteta osim vas, bez odgovarajućeg odobrenja. Kao korisničko ime ne smijete koristiti bilo koje ime koje je uvredljivo, vulgarno ili nepristojno.

Zadržavamo pravo odbiti uslugu, ukinuti račune, ukloniti ili urediti sadržaj ili otkazati narudžbe po vlastitom nahođenju.

9. Intelektualno vlasništvo

Usluga i njezin izvorni sadržaj (isključujući Sadržaj koji pružaju korisnici), značajke i funkcionalnost jesu i ostat će u isključivom vlasništvu portala Jaovnst.hr hrvatske javnosti i njegovih davatelja licenci. Usluga je zaštićena autorskim pravima, zaštitnim znakom i drugim zakonima i stranim zemljama. Naši se zaštitni znakovi ne smiju koristiti u vezi s bilo kojim proizvodom ili uslugom bez prethodne pismene suglasnosti portala Jaovnst.hr hrvatske javnosti.

10. Pravila o autorskim pravima

Poštujemo prava intelektualnog vlasništva drugih. Naša je politika odgovoriti na svaku tvrdnju da Sadržaj objavljen na Usluzi krši autorska prava ili druga prava intelektualnog vlasništva ("Kršenje") bilo koje osobe ili entiteta.

Ako ste vlasnik autorskih prava ili ste ovlašteni u njegovo ime, a smatrate da je djelo zaštićeno autorskim pravima kopirano na način koji predstavlja kršenje autorskih prava, pošaljite svoj zahtjev putem e-pošte na admin@javnost.hr, uz naslov: "Kršenje autorskih prava" i u svoj zahtjev uključite detaljan opis navodnog kršenja kako je detaljno opisano u nastavku, pod "Obavijest DMCA i postupak za zahtjeve za kršenje autorskih prava"

Možete biti odgovorni za štetu (uključujući troškove i honorare odvjetnika) zbog lažnog predstavljanja ili nenamjernih zahtjeva zbog kršenja bilo kojeg Sadržaja koji se nalazi na i / ili putem Usluge za zaštitu vaših autorskih prava.

11. DMCA obavijest i postupak za zahtjeve za kršenje autorskih prava

Možete poslati obavijest u skladu sa Zakonom o digitalnim autorskim pravima (DMCA) dajući našem agentu za zaštitu autorskih prava sljedeće podatke u pisanom obliku (za detalje pogledajte 17. U.S.C 512 (c) (3)):

0,1. elektronički ili fizički potpis osobe ovlaštene za djelovanje u ime vlasnika interesa autorskih prava;

0,2. opis djela zaštićenog autorskim pravima za koje tvrdite da je u njemu bilo obrubljen, uključujući URL (tj. adresu web stranice) mjesta na kojem postoji autorsko djelo ili kopija autorskog djela;

0,3. identifikacija URL-a ili drugog određenog mjesta na Usluzi na kojem se nalazi materijal za koji tvrdite da krši autorska prava;

0,4. vaša adresa, telefonski broj i adresa e-pošte;

0,5. vaša izjava da u dobroj vjeri vjerujete da spornu upotrebu nije odobrio vlasnik autorskih prava, njegov zastupnik ili zakon;

0,6. vašu izjavu, izrečenu pod kaznenom odgovornošću zbog krivokletstva, da su gore navedeni podaci u vašoj obavijesti točni i da ste vlasnik autorskih prava ili ovlašteni djelovati u ime vlasnika autorskih prava.

Možete se obratiti našem agentu za zaštitu autorskih prava putem e-pošte na admin@javnost.hr.

12. Izvještavanje o pogreškama i povratne informacije

Možete nam pružiti informacije izravno na adrese admin@javnost.hr ili putem web lokacija i alata trećih strana o pogreškama, prijedlozima za poboljšanja, idejama, problemima, žalbama i drugim pitanjima vezanim uz našu Uslugu („Povratne informacije“) ). Priznajete i slažete se da: (i) nećete zadržati, steći ili potvrditi bilo koje pravo intelektualnog vlasništva ili neko drugo pravo, vlasništvo ili udio u Povratnim informacijama ili na njih; (ii) Tvrtka može imati razvojne ideje slične povratnim informacijama; (iii) Povratne informacije ne sadrže povjerljive podatke ili zaštićene podatke od vas ili bilo koje treće strane; i (iv) Tvrtka ne preuzima nikakvu obvezu povjerljivosti u vezi s Povratnim informacijama. U slučaju da prijenos vlasništva na Povratne informacije nije moguć zbog važećih obveznih zakona, tvrtki i njenim povezanim društvima dajete ekskluzivno, prenosivo, neopozivo, besplatno, podlicencirano, neograničeno i trajno pravo na upotrebu uključujući kopiranje, izmjenu, stvaranje izvedenih djela, objavljivanje, distribuciju i komercijalizaciju) Povratne informacije na bilo koji način i u bilo koju svrhu.

13. Veze do drugih web stranica

Naša usluga može sadržavati poveznice na web stranice ili usluge trećih strana koje nisu u vlasništvu ili pod nadzorom portala Jaovnst.hr hrvatske javnosti.

Portal Jaovnst.hr hrvatske javnosti nema kontrolu i ne preuzima odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih web stranica ili usluga trećih strana. Ne jamčimo za ponude bilo kojeg od ovih entiteta / pojedinaca ili njihovih web stranica.

Na primjer, navedeni Uvjeti korištenja stvoreni su pomoću PolicyMaker.io , besplatna web aplikacija za generiranje visokokvalitetnih pravnih dokumenata. generator uvjeta i odredbi PolicyMaker-a jednostavan je za korištenje besplatni alat za stvaranje izvrsnog standardnog predloška Uvjeta pružanja usluge za web stranica, blog, trgovina e-trgovine ili aplikacija.

PRIZNAJETE I SLAŽETE SE DA TVRTKA NE MOŽE BITI ODGOVORNA ILI ODGOVORNA, NEPOSREDNO ILI NEPOSREDNO, NITI KOJU ŠTETU ILI GUBITAK, KOJU MOŽE PROIZVODITI ILI U VEZI S KORIŠTENJEM ILI VEZOM NA BILO KOJU TAKVU SADRŽAJ ILI KROZ BILO KOJE VEB WEB STRANICE ILI USLUGE.

SNAGO SAVJETUJEMO VAM DA PROČITATE UVJETE USLUGE I POLITIKE PRIVATNOSTI BILO KOJEH WEB STRANICA TREĆE STRANE ILI USLUGA KOJE POSJETITE.

14. Izjava o jamstvu

OVE USLUGE PRUŽA TVRTKA NA OSNOVI „KAO JESU“ I „KAO DOSTUPNO“. TVRTKA NE DAJE PREDSTAVLJANJA ILI JAMSTVA BILO KOJE VRSTE, IZRIČITE ILI PODRAZUMIJEVANE, U VEZI SA DJELOVANJEM NJIHOVIH USLUGA, ILI INFORMACIJAMA, SADRŽAJEM ILI MATERIJALIMA UKLJUČENIM U TO. IZRIČITO SE SLAŽETE DA VAŠU KORIŠTENJE OVIH USLUGA, NJIHOV SADRŽAJ I BILO KOJE USLUGE ILI PREDMETI DOBIJENI OD NAMA IZLAŽE NA VAŠ ISKLJUČIVI RIZIK.

NITKO TVRTKA NITI JEDNA OSOBA POVEZANA S TVRTKOM NE DAJE JAMSTVA ILI ZASTUPANJE U POTPUNOSTI, SIGURNOSTI, POUZDANOSTI, KVALITETI, TOČNOSTI ILI DOSTUPNOSTI USLUGA. BEZ OGRANIČENJA PRETHODNIH, NITKO DRUŠTVO NITKO NITKO NIJE POVEZAN S PREDSTAVNICIMA TVRTKE ILI JAMSTVIMA DA ĆE USLUGE, NJIHOV SADRŽAJ ILI BILO KOJE USLUGE ILI PRIDRUŽENE USLUGE BITI TOČNE, POUZDANO, NAPRED DA SU USLUGE ILI SERVER KOJI IH DOSTAVLJA DOSTUPNIM BESPLATNI VIRUSA ILI DRUGIH ŠTETNIH KOMPONENTA ILI DA ĆE USLUGE ILI BILO KOJE USLUGE ILI PRIDRUŽENE USLUGE ILI PRIDRUŽENE USLUGE Udovoljiti vašim potrebama ili očekivanjima.

TVRTKA OVIM ODRŽAVA SVA JAMSTVA BILO KOJA VRSTA, BILO IZRIČITA ILI PODRAZUMIJEVANA, ZAVRŠNA ILI DRUGAČIJA, UKLJUČUJUĆI ALI BEZ OGRANIČENJA BILO KOJA JAMSTVA PRODAJIVOSTI, NE-KRŠENJA I FITNESA ZA ČESTE.

NAPOMENE NE UTJECUJU NA BILO KOJA JAMSTVA KOJA NE MOGU BITI ISKLJUČENA ILI OGRANIČENA POD VIJENIM ZAKONOM.

15. Ograničenje odgovornosti

OSIM ZAKONA ZABRANJENO, DRŽAT ĆETE NAS I NAŠE SLUŽBENIKE, DIREKTORE, ZAPOSLENE I SREDSTVA BEZBEDNI ZA BILO KOJE neizravne, kažnjive, posebne, INCIDCIJELA ILI POSLJEDIČNA ŠKODA, NAKON NASTANKA (UKLJUČUJUĆI ODVJETNIČKE NAKNADE I SVE POVEZANE TROŠKOVE I TROŠKOVE PARNIČKOG I ARBITRAŽNOG, ILI NA SUĐENJU ILI NA ŽALBU, AKO BITI, BILO LI ILI NE LITIGACIJA ILI ARBITRAŽA IMA INSTITUCIJU UGOVOR, NEMOGUĆNOST ILI DRUGA MUČNA AKCIJA ILI IZVIDENJE ILI U VEZI S OVIM SPORAZUMOM, UKLJUČUJUĆI BEZ OGRANIČENJA BILO KOJU POTRAŽBU ZA OSOBNU OZLJEDU ILI ŠTETU IMOVINE, KOJA PROIZLAČE IZ OVOG UGOVORA I BILO KOJE KRŠENJE VAS ODGOVORILI IZ LAŽNOG ZAKONA , STATUTI, PRAVILA ILI PROPISI, ČAK I DA JE TVRTKA PRETHODNO SAVJETOVANA O MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE. OSIM ZAKONA ZABRANJENOG, AKO POSTOJI ODGOVORNOST OD DIJELA TVRTKE, OGRANIČIT ĆE SE NA VISINU PLAĆENU ZA PROIZVODE I / ILI USLUGE I NEĆE BITI POSLJEDIČNIH ILI KAZNIVIH ŠTETA. NEKE DRŽAVE NE DOZVOLJAVAJU ISKLJUČENJE ILI OGRANIČENJE KAZNIVIH, SLUČAJNIH ILI POSLJEDIČNIH ŠTETA, PA SE PRETHODNO OGRANIČENJE ILI ISKLJUČENJE MOŽDA NE ODNOSE NA VAS.

16. Ukidanje

Možemo odmah ukinuti ili suspendirati vaš račun i onemogućiti pristup Usluzi, bez prethodne najave ili odgovornosti, prema vlastitom nahođenju, iz bilo kojeg razloga i bez ograničenja, uključujući, ali ne ograničavajući se na kršenje Uvjeta.

Ako želite ukinuti svoj račun, možete jednostavno prekinuti korištenje usluge.

Sve odredbe Uvjeta koji bi po svojoj prirodi trebali preživjeti raskid preživjet će prestanak, uključujući, bez ograničenja, odredbe o vlasništvu, odricanje jamstva, naknadu štete i ograničenja odgovornosti.

17. Mjerodavno pravo

Ovi se Uvjeti uređuju i tumače u skladu sa hrvatskim zakonima, koji se primjenjuju na zakonodavstvo bez obzira na njegove kolizijske odredbe.

Naš propust da provedemo bilo koje pravo ili odredbu ovih Uvjeta neće se smatrati odricanjem od tih prava. Ako bilo koja odredba ovih Uvjeta bude smatrana nevaljanom ili neprovedivom na sudu, preostale odredbe ovih Uvjeta ostat će na snazi. Ovi Uvjeti čine cjelokupni sporazum između nas u vezi s našom Uslugom i zamjenjuju i zamjenjuju sve prethodne ugovore koje smo mogli imati između nas u vezi s Uslugom.

18. Promjene usluge

Zadržavamo pravo povući ili izmijeniti našu Uslugu i bilo koju uslugu ili materijal koji pružamo putem Usluge, prema vlastitom nahođenju, bez najave. Nećemo biti odgovorni ako je iz bilo kojeg razloga cijela usluga ili bilo koji dio usluge nedostupni u bilo kojem trenutku ili u bilo kojem razdoblju. S vremena na vrijeme možemo ograničiti pristup nekim dijelovima Usluge ili cijeloj Usluzi korisnicima, uključujući registrirane korisnike.

19. Izmjene i dopune uvjeta

Uvjete možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenih uvjeta na ovoj stranici. Vaša je odgovornost povremeno pregledavati ove Uvjete.

Vaša daljnja upotreba Platforme nakon objavljivanja revidiranih Uvjeta znači da prihvaćate i prihvaćate promjene. Očekuje se da ćete često provjeravati ovu stranicu kako biste bili svjesni bilo kakvih promjena jer su one za vas obvezujuće.

Ako nastavite pristupiti našoj usluzi ili je upotrebljavati nakon što revizije stupe na snagu, pristajete na to da vas obvezuju revidirani uvjeti. Ako se ne slažete s novim uvjetima, više niste ovlašteni za korištenje Usluge.

20. Odricanje i razdvajanje

Nijedno odricanje od strane bilo kojeg uvjeta ili odredbe navedenog u Uvjetima neće se smatrati daljnjim ili trajnim odricanjem od tog uvjeta ili uvjeta ili odricanjem od bilo kojeg drugog uvjeta i bilo kojeg propusta Društva da utvrdi neko pravo ili odredbu prema Uvjetima neće predstavljati odricanje od takvog prava ili odredbe.

Ako bilo koja odredba Uvjeta iz bilo kojeg razloga smatra nevaljanom, nezakonitom ili neprovedivom bilo koju odredbu Uvjeta, takva će odredba biti ukinuta ili ograničena na najmanju mjeru tako da će se preostale odredbe Uvjeta nastaviti u punoj snazi.

21. Priznanje

KORIŠTENJEM USLUGE ILI OSTALIH USLUGA KOJE NAM PRUŽATE, PRIZNAJETE DA STE PROČITALI OVE UVJETE USLUGE I SLAŽETE SE DA ĆE JIH OBVEZATI.

22. Kontaktirajte nas

Molimo pošaljite svoje povratne informacije, komentare, zahtjeve za tehničku podršku e-poštom: admin@javnost.hr .