Tamna Tema
Vratio kilometar sat na vozilu i prevario mušteriju: “Baba ga vozala, malo prešao”

Vratio kilometar sat na vozilu i prevario mušteriju: “Baba ga vozala, malo prešao”

foto ilustracija - Pixabay.com

Analizom kupljenog automobila u grupi ovlaštenoj za servisiranje automobila, utvrđeno je da stanje na kilometar satu ne odgovara stvarnom stanju prijeđenih kilometara, odnosno prijeđeni kilometri su umanjeni za nekoliko desetaka hiljada kilometara.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 45-godišnjakom, a temeljem pismena Općinskog državnog odvjetništva iz Slavonskog Broda, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, jučer su potvrdili sumnju u počinjenje kaznenog djela prijevare.

Naime, 55-godišnjak je sklopio ugovor sa tvrtkom za prodaju automobila (vl. 45-godišnjaka), te kupio polovni automobil. Analizom kupljenog automobila u grupi ovlaštenoj za servisiranje automobila, utvrđeno je da stanje na kilometar satu ne odgovara stvarnom stanju prijeđenih kilometara, odnosno prijeđeni kilometri su umanjeni za nekoliko desetaka hiljada kilometara.

 

Policijski službenici protiv 45-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

 

Komentar / Odgovori