Tamna Tema
Besplatna online edukacija

Besplatna online edukacija "Digitalni alati za optimizaciju poslovanja i poslovnih procesa"

U današnjem globalnom tržištu, gdje se sve više organizacija natječe za iste resurse i potrošače, najvažnije je obaviti što više zadataka u što kraćem vremenu uz minimalan broj grešaka. Zato digitalni alati za optimizaciju poslovanja postaju sve važniji aspekt suvremenog poslovnog svijeta.

Kako biste što bolje razumjeli kako digitalni alati mogu unaprijediti vaše poslovanje i omogućiti vam da ostanete konkurentni u brzom svijetu poslovanja, Centar za poduzetništvo DNŽ organizira besplatnu online radionicu na temu Digitalni alati za optimizaciju poslovanja i poslovnih procesa.

Termin: 07.12.2023. u 10:00 sati

Predviđeno trajanje edukacije: 3 sata

Kroz edukaciju će se razmatrati različiti aspekti digitalne transformacije, uključujući:

 1. Automatizaciju poslovnih procesa: Prikazat će se kako automatizacija rutinskih zadataka pomaže u smanjenju ljudske greške, ubrzanju procesa i smanjenju troškova.
 2. Analitiku i podatke: Objasnit će se kako korištenje podataka i analitičkih alata omogućava bolje donošenje odluka i optimizaciju resursa.
 3. Cloud tehnologije: Razmotrit će se kako cloud tehnologije omogućavaju skalabilnost, bolju dostupnost podataka i smanjuju troškove infrastrukture.
 4. Kolaboracijske alate: Istaknut će se važnost alata za timsku suradnju i komunikaciju u modernom poslovnom okruženju.
 5. Alati za upravljanje projektima: Polaznicima će biti predstavljeni alati za efikasno upravljanje projektima i resursima. 

  Edukacija će polaznicima pružiti uvid u stvarne primjere uspješnih implementacija digitalnih alata u poslovnom svijetu i najnovije trendove u vidu digitalne transformacije.

  O predavačici: Martina Žgomba, vlasnica obrta Alpha i Omega putem kojeg pruža usluge kao virtualni asistent. Pomaže solo poduzetnicima i pojedincima u organizaciji vremena i poslovanja, optimizaciji poslovnih procesa te administrativnim poslovima. Što to znači? Klijentima pomaže evidentirati i posložiti procese rada. Zatim ih uz pomoću raznih alata automatizirati i shodno tome poduzetnici imaju jasniju sliku o tome što bi trebali delegirati i na koji način. Ujedno je i autorica prvog online programa u Hrvatskoj namijenjenog virtualnim asistentima.

  Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

  poveznice

  - maila: czp@czp.hr

  - telefona: 020/418-401

Komentar / Odgovori