Tamna Tema
U 65.godini života napustio nas je Branko Kulidžan

U 65.godini života napustio nas je Branko Kulidžan

U 65. godini napustio nas je Branko Kulidžan, zaljubljenik u sport i dopisnik Slobodne Dalmacije, Dubrovačkog vjesnika i Sportskih novosti, kao i brojnih lokalnih portala.
Sana, kako smo ga manje više svi poznavali i oslovljavali, izgubio je bitku s opakom bolešću. A, bio je veliki borac, uporan u toj borbi, prvi puta je izašao kao pobjednik, međutim bolest se vratila unatrag dva mjeseca i prikovala ga za krevet. Do tada viđali smo ga po Pločama u redovitoj svakodnevnoj šetnji, kao i na sportskim borilištima.
 
Sport je bio njegov život od malih nogu. Igrao je u mlađim uzrastima Jadrana LP, a svima će ostati u sjećanju kao ragbijaš prve generacije Ragbi kluba Ploče, kasnije tajnik i član uprave kluba. Ragbi je bio njegova ljubav koju je pronosio diljem županije, pokušavajući animirati što više mladih za igranjem ragbija, kao u Metkoviću i Dubrovniku. I mali nogomet je posebno pratio i bio je dio njegovih sportskih aktivnosti, kako u Pločama, tako u cijeloj neretvanskoj dolini. Za naš list počeo je pisati 2012. godine, prateći najviše Jadran LP.
 
Svima koji su ga poznavali ostat će u lijepom sjećanju, uvijek je bio spreman pričati o sportu, nijedan dan nije mogao proći bez priča iz prošlosti i aktualnosti sporta grada na ušću Neretve. Pločanska sportska scena ostat će praznija za njegovu osobnost, nedostajat će, ostat će prazna mjesta na Jadranovu i u Domu sportova gdje je redovito sjedio i pratio što se zbiva na travnjaku ili parketu. Posljednji ispraćaj našeg Sane bit će na gradskom groblju Laniština.
 
Izvor:Radio Ploče

Komentar / Odgovori