Tamna Tema
U NEDJELJU NA IGRALIŠTU IZA VAGE ŽNK NERETVA U BORBI ZA JESENSKOG PRVAKA, UTAKMICU JE NAJAVILA UBOJITA DEVETKA JOSIPA KAPITANOVIĆ

U NEDJELJU NA IGRALIŠTU IZA VAGE ŽNK NERETVA U BORBI ZA JESENSKOG PRVAKA, UTAKMICU JE NAJAVILA UBOJITA DEVETKA JOSIPA KAPITANOVIĆ

Na igralištu Iza Vage u nedjelju 5.studenog igra se derbi utakmica 2.HNLŽ  6.kola za naslov jsenskog prvaka u kojoj ŽNK Neretva dočekuje drugoplasiranu ekipu ŽNK Predgrada. Neretvanke su prve na ljestvici s osvojenih 10 bodova , 3 pobjede i jednom utakmicom nerješeno dok ŽNK Predgrada se nalazi na drugom mjestu bodom manje s 3 pobjede i jednim porazom. U međusobnim ogledima ŽNK Neretva ima bolji skor ali cure pamte poraz u Kupu i s izjavama su vrlo oprezne. 

Izjavu za naš portal uoči utakmice s Predgradom dala nam je jedna od ponajboljih igračica Josipa Kapitanović : 

- ,,Nažalost utakmica protiv Vrčeva nije prošla u željenom smjeru,ostali smo nerješeno i mislim da trebamo gledat na naše greške da ih popravimo i okrenuti se novoj utakmici.U nedjelju već imamo utakmicu protiv Pregrade.Mislim da je to ekipa koja će doći ovdje s punom željom i motivacijom i da će igrati isto tako čvrsto i agresivno.Svi očekujemo tešku utakmicu,svaka nam je takva i u svaku trebamo ući sa davanjem svoga maksimuma.Na nama je da odigramo što bolje možemo.Da u teren uðemo i odigramo jednu pravu utakmicu.Imali smo dva tjedna pauze bez utakmice.Spremni smo,trenirali smo i pripremali se za ovu utakmicu,vjerujem da ćemo to i pokazati na terenu.Zaslužili smo,odlično se slažemo van terena to ćemo prenijeti i na teren . 

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 5.studenog u 13 sati . Ulaz je slobodan a iz kluba pozivaju gledatelje da dođu u što većem broju i podrže cure u jednoj od najbitnijih utakmica . 

Komentar / Odgovori